ŞANLIURFA / HALFETİ - GÜLAÇAN ORTAOKULU

May

Öğrencilerimizi 23 Nisan etkinlikleri bittikten sonra köyümüzün karşısındaki meralık alana götürerek piknik yaptık. Piknikte çeşitli oyunlar oynayan öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdiler.

Baharın gelişi kırsal olan bölgemizde kısa bir süre olsa da çok güzel çiçeklerin açmasını sağlıyor.

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladıkları çeşitli oyun ve yarışmalarla çok renkli bir şekilde kutlandı. Tüm velilerimizin katılım sağladığı etkinliklerimiz yarışmalarla renkli görüntülere sahne oldu. Öğretmen ve öğrencilerimize bize yaşattıkları bu güzel anılar için teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun 2024-2028 Stratejik Planı tüm paydaşların katkılarıyla titizlikle hazırlanarak uygulamaya konulmuştur. Bu plan önümüzdeki 5 yıllık çalışmalarda bize yol gösterecektir. Planımız her zaman dinamik ve günün koşullarına göre şekillenebilecek bir yapıda hazırlanmıştır. Stratejik planımıza üst menü çubuğundan ulaşabilirsiniz.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimizin temiz su içebileceği bir çeşme yoktu. Hayırsever bir velimiz ve bir sivil toplum kuruluşunun katkılarıyla öğrencilerimiz için güzel bir çeşme yaptık. Çeşmemiz sayesinde bahçemizdeki ağaçlarımızı da sulayabiliyoruz. Hayırlı olsun.

Mrt

Okulumuzda 25-31 Mart Kütüphaneler Haftası münasebetiyle tüm okul olarak okul bahçesinde kitap okuma etkinliği düzenledik. Öğretmen, öğrenci, çalışan ve veliler olarak herkes dünyasını aydınlatmak  için kitap okudu.

Mrt

Okulumuzun iç ve dış cephe boyası okulumuz hizmete girdiği 2014 yılından beri aynı olduğu için artık yıpranmış ve sınıfların boyası dökülmeye başlamıştı. okulumuzun iç ve dış cepe boyasını yeniledik ve öğrencilerimiz için daha güzel bir hale getirdik. Desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve velimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzu 2023 yılı bahar ayında çeşitli ağaç fidanlarıyla yeşillendirdik. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte her öğrencinin bir fidanı olacak şekilde fidan dikme etkinliği yaptık. katkılarından dolayı Halfeti Belediyesine teşekkür ederiz.